Om Vaso Padel

Om oss

Vi ville skapa något nytt, en upplevelse av bekvämlig perfektion. Stilren funktionalitet som följer varje steg och förlänger dina rörelser på padelbanan. Det är Vaso.

Minimalism möter jord och natur i en smakfull kombination där varje detalj har sitt syfte. Mjuka nyanser speglar kraften från havet och lugnet från sanden i en självklar och stilsäker duo.

Vaso finns för att du ska vara ditt bästa jag på padelbanan. Bekvämlighet, funktionalitet, kvalitet och design – Vaso måste upplevas.

Emma – Utbildning inom, och passion för, textil och design. Tidigare erfarenhet av att jobba i modebranschen.

Jesper – Tidigare professionell hockeyspelare, nu padelentusiast.

Karin – Företagare, entreprenör och idéspruta.

Vi kombinerar företagande, erfarenhet av klädindustrin, idrottsbakgrund och nyfikenhet. Tillsammans stärker vi upp kompetensen på alla plan – nu tar vi padelkläder till nästa nivå.

Hållbarhet

För oss på Vaso är hållbarhet en viktig fråga i alla led.

Samtliga plagg i Vasos kollektion tillverkas i Portugal med tyg från Portugal och Italien. Arbetsvillkoren för de anställda följer EU:s regler och lagar kring rättvisa löner och trygga arbetsförhållanden, fabrikens avfall källsorteras och återvinns.

Innertyget i kläderna är av återvunnet material. Vi uppmanar även dig att återvinna plagget i närmaste tygåtervinning när det har älskats och tärts till sin gräns.

Det emballage vi skickar era beställningar i är gjort i återvunnet naturmaterial, och även detta emballage ber vi er återvinna när det tjänat sitt syfte. Sorteras som papper.